top of page
DUBAİ TURU
dub9.webp

DUBAİ TURU

ABU DHABI - BURJ KHALIFE - DUBAİ OUTLET MALL
THE PALM - ÇÖL SAFARİSİ - DHOW CRUISE TEKNE TURU
İSTANBUL'dan HAREKETLİ AIR ARABIA HAVAYOLLARI ile
RAMAZAN BAYRAMI ÖZEL
Tüm Extra Turlar & Vize Ücreti Dahil

29 Mart - 02 Nisan 2025
GECE - 4 GÜN

Hareket:
siz kıymetli misafirlerimiz ile 29 Mart Cumartesi günü 11:30'da Konya Tren Garında buluşarak saat 12:15'de Yüksek Hızlı Tren ile İstanbul'a Hareket ediyoruz. Saat 16:40'da Pendik Tren istasyonuna varışımızın ardından bizleri bekleyen aracımız ile buluşarak Sabiha Gökçen Havalimanı'na transfer oluyoruz.

1. Gün: İSTANBUL - ABU DHABI - DUBAI
Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali’nde Air Arabia Hava Yolları kontuarı önünde saat 21:00'da bilet ve bagaj işlemlerinin ardından Air Arabia Hava Yollarının 3L364 tarifeli seferi ile 00.10’da Abu Dhabi’ye hareket. Yerel saati ile 05.30’da Abu Dhabi havalimanı'na varış. Pasaport işlemlerinin ardından alanda bekleyen aracımız ile Dubai’ye transfer. Dubai’ye varışımızla birlikte öğle Dubai Eski Çarşılar ve Dubai şehir turumuz başlıyor. Abralara binerek başlayacağımız bu turumuzda Tekstil Pazarı, Altın Pazarı, Antik Kapalı Çarşı, hediyelik, parfüm ve baharat çarşıları, Sheikh Palace, Emirates Tower, Gökdelenler Caddesi, Dünya’nın tek yedi yıldızlı oteli olan Burj Al Arab, Jumeriah Bölgesi ve Palmiye Adası görülecek yerler arasındadır. Gezinin ardından otelimize transfer. Otelde kısa bir dinlenmenin ardından akşam yemekli Dhow Cruise Tekne (Marinada) turuna katılıyoruz. Dubai’nin geleneksel ahşap tekneleri ile Dubai’nin en popüler bölgesi olan JBR, Dubai Ayn / Blue Water Island (dünyanın en büyük dönme dolabı), dubai marina ve palmiye adasının muhteşem gece manzarasını açık büfe yemek ve sürpriz şovlar eşliğinde deneyimleyeceğiz. Yaşayacağımız keyifli gemi yolculuğunun ardından otelimize transfer. Geceleme otelde.

2.Gün: DUBAI
Otelde alacağımız kahvaltının ardından rehberimizin belirleyeceği saate buluşarak ardından The Palm View turuna katılıyoruz. Dünyanın insan yapımı en büyük yapay adası olarak bilinen palmiye adasında vakit geçireceğiz. Palmiye ağacına benzeyen bu adanın 16 yaprağı bulunmakta, 16 yaprağının hepsinde alışveriş merkezleri, butikler, lüks oteller ve villalar ile donatılmış, dokunulmamış plajları mevcuttur. Palmiye adasındaki Palm Tower’ın 52. Katında, palmiye adasından 240 metre yükseklikle bulunan seyir terasından Jumeirah’ı 360 derece panoramik olarak havadan seyredeceğiz. Bu farklı deneyimin ardından otelimize transfer oluyoruz ve kısa bir dinlenmenin ardından rehberimizin belirleyeceği saatte buluşarak Akşam Yemekli Çöl Safari turuna katılıyoruz. 4X4 cipler ile çölde unutulmaz anlar yaşayabilir, deve çiftliklerini ziyaret edebilir ve gün batımını izleyebilirsiniz. Ayrıca çölde kurulan bedevi kampında açık büfe yemek ve dansöz şov ile günün tüm yorgunluğunu atabilirsiniz. Gezinin ardından otelimizdeyiz. Geceleme otelde

 

3.Gün: DUBAI
Otelde alacağımız kahvaltının ardından Miracle Garden turuna katılıyoruz. Yaklaşık 18 dönümlük arazi içinde 45 milyon çiçeği bir arada barından Dünyanın en büyük bahçesinde, kendinizi masal bahçesinde gibi hissedeceksiniz. Bahçenin en şaşırtıcı yönlerinden bir tanesi ziyaretçilerin her ziyaretinde farklı bir deneyim yaşamalarını sağlamak için her mevsim çiçek tasarımlarının değiştirilmesidir. Bu farklı deneyimin ardından Dubai Outlet Mall turuna katılıyoruz. Dünyanın en büyük outletlerinden biri olan avm'de yüzlerce markayı içinde barından alış veriş merkezinde vereceğimiz serbest zamanın ardından, Çöl Çiçeği Burj Khalifa & Dubai Mall Alışveriş Merkezi ve Fountain Show turuna katılıyoruz. (Fiyata Burj Khalifa Giriş Ücreti Dâhil Değildir) Turumuz dünya’nın en büyük mimarisi olan Burj Khalifa. Ülkemizdeki ya da diğer ülkelerdeki binaların yüksek olduğunu mu düşüyorsunuz? Bizce Burj Khalifayı gördükten sonra fikriniz değişecektir. Tasarımında çöl çiçeği Hymenocalis’ten esinlenen bu muhteşem mimari eser Dünya’nın en yüksek binası olma ünvanına sahiptir. Bu muhteşem mimarinin 125.katına kadar çıkıp muhteşem Dubai manzarsını birkez de buradan izlemenizi kesinlikle öneririz. Dünyanın en büyük alışveriş merkezlerinden biri olarak bilinen 1200 dükkân kapasiteli Dubai Mall. Dubai Mall’de mola verdikten sonra Fountain ses ve ışık gösterisini izliyoruz. Turumuzun ardından otelimize transfer. Geceleme otelde.


4.Gün: DUBAI - ABU DHABI - İSTANBUL
Son gün otelde alacağımız sabah kahvaltısının ardından misafirlerimizle Yas Island Mall'a hareket ediyoruz. Varışımızın ardından dünyaca ünlü Ferrari World’e (fotoğraf molası için) geçiyoruz. Yas Island Mall'da vereceğimizin serbest zamanın ardından rehberimizin belirleyeceği saatte buluşarak havalimanına transfer oluyoruz. Bilet ve bagaj işlemlerinin ardından Air Arabia Hava Yollarının 3L363 sefer sayılı uçuşu saat 18.55’de İstanbul’a hareket ediyoruz. Yerel saat ile 23.00’de İstanbul’a varışın ardından bizleri bekleyen aracımızdaki yerlerimizi alıyor Konya'ya transfer oluyor ve başka bir FARMATUR organizasyonunda görüşmek üzere ayrılıyoruz.  


UÇUŞ BİLGİLERİ

GİDİŞ    =   30 Mart 2025       İSTANBUL - ABU DHABI        Biniş saati 00:10   İniş saati   05:30
DÖNÜŞ =   02 Nisan 2025     ABU DHABI - İSTANBUL         Biniş saati 18:55   İniş  saati  23:00

TURA DAHİL EXTRA TUR PAKETLERİ (355€) :

  • Madinat Jumeirah / Souk Madinat & Çöl Çiçeği Burj Khalifa & Dubai Mall Alışveriş Merkezi ve Fountain Show) (50 €)

  • Akşam Yemekli Tekne (Dhow Cruise Marina) (75 €)

  • Akşam Yemekli Çöl Safari (80 €)

  • The View at The Palm Turu (75 €)

  • Öğle Yemekli Dubai Şehir Turu ve Dubai Eski Çarşılar Turu (35 €)

  • Miracle Garden Turu (40 €)

DUB5.jpg

THE PALM

miracle garden.jpg

MİRACLE GARDEN

dub15.jpg

ABU DHABI

dub16.jpg

MADINAT JUMERİAH

Dubaide-Çöl-Safarisi-2.jpg

ÇÖL SAFARİSİ

DUB14.jpg

FOUNTAIN SHOW

abu-dhabi-city-skyline.jpg

ABU DHABI

DUB12.jpeg

DHOW CRUISE TURU

burj15.jpg

BURJ KHALIFA

GEZİ BEDELİ

İki Kişilik Odada Kişi Başı


1150 € Nakit Ödeme
(355€ Extra Tur Ücretleri, Tur Ücretine Dahildir.)

Tek Kişilik Oda Farkı


300 € Nakit Ödeme

0-1,99 Yaş Çocuk Bedeli


200 €

2 - 11,99 Yaş Çocuk Bedeli


1100 €

Geziye Dahil Olan Hizmetler

  • Air Arabia ile İstanbul (SAW) - Abu Dhabi ve Abu Dhabi - İstanbul (SAW) Arası Ekonomik Sınıf Uçak Bileti

  • Konya - İstanbul YHT Ekonomi Sınıfı Tren Bileti

  • İstanbul - Konya Arasında Konforlu Ulaşım

  • Havalimanı Vergileri

  • Alan – Otel – Alan transferleri

  • 4* Otelde 3 Gece Oda – Kahvaltı Konaklama

  • Tourism Dirham / Otel Vergisi

  • Öğle Yemekli Dubai Şehir Turu ve Dubai Eski Çarşılar Turu

  • Madinat Jumeirah / Souk Madinat & Çöl Çiçeği Burj Khalifa & Dubai Mall Alışveriş Merkezi ve Fountain Show) Turu

  • Ferrari World Yas Island Mall Turu

  • Akşam Yemekli Dhow Cruise (Marina) Tekne Turu

  • The View at The Palm Turu

  • Akşam Yemekli Çöl Safari, Miracle Garden Turu

  • Vize Ücreti - Yeşil pasaportlu misafirlere vize uygulaması yoktur.

  • Türkçe Rehberlik hizmetleri

  • 25 Yıllık Farmatur Güvence ve Refakati

  • Seyahat Çantası ve Seyahat Kiti

Geziye Dahil Olmayan Hizmetler

  • Yurtdışı Çıkış Harcı

  • Seyahat Sağlık Sigortası (15 Euro)

  • Kişisel Harcamalar

  • İsteğe Bağlı Rehber ve Şoför Bahşişleri

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME

  • Seyahate katılacak olan misafirlerimizin pasaportlarının seyahat tarihinin bitimi baz alınarak, minimum 6 ay geçerliliği olması gerekmektedir. Pasaport geçerlilik süresi 6 aydan az olan misafirlerimizin pasaportlarını yenilemeleri veya süre uzatmaları kendi sorumluluğundadır. Ayrıca, yırtık, hasar görmüş pasaportlar sınır polisleri tarafından kabul edilmeyebilir. 

  • Seyahat başlangıcı veya esnasında meydana gelebilecek yurtdışı çıkış yasağı, vize reddi ve seyahat edilecek ülkeye olası bir giriş yasağı olması durumunda tüm sorumluluk kişinin kendisine aittir.

  • Farmatur, havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce misafirlerimiz tarafından teyit edilmesi gerekmektedir. Uçağın ineceği şehir farklılık gösterebilir. Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri, olabilecek rötarlardan ve uçuş iptallerinden Farmatur sorumlu tutulamaz.

  • Henüz 18 yaşını doldurmamış ve ebeveynlerinden ayrı seyahate katılacak olan misafirlerimizin ebeveynlerinden 'muvafakatname' alması gerekmektedir. Söz konusu muvafakatnamenin noterler aracılığı ile alınması kişinin ve ebeveynlerinin sorumluluğundadır.

Turumuza Çıkarken

  • Rahat Kıyafet, Rahat ayakkabı (önceden giyilmiş), Terlik, Şapka, Şemsiye veya Yağmurluk, Hırka

  • Diş Macunu ve Fırça, Kişisel Temizlik Malzemeleri, Kozmetik, Şampuan, Rutin kullanılan ilaçlar, Lens  Solüsyonları

  • Mini Dikiş Seti, Çakı, Not Defteri, Harita, Adres ve Telefon defteri

  • Cep Telefonu ve Şarj Aleti, Güneş Gözlüğü

  • Nüfus Cüzdanı, ATM Banka Kartlarınızı Unutmayınız.

Evden Çıkarken

  • Elektrik-Gaz ve Su kontrollerini, evcil hayvanlarınızın ve çiçeklerinizin bakımını, kapı ve pencerelerinizi kapatmayı, değerli eşyalarınızı emniyete almayı unutmayınız.

FARMATUR.com.tr sitesinde yer alan tüm metin, resim ve içeriklerin telif hakları farmatur.com.tr’a aittir. Hiçbir şekilde basılı veya elektronik bir ortamda izinsiz kullanılamaz.Sitemizde yer alan programlar, örnek programlardır. Yol, hava ya da mücbir sebepler dolayısıyla değişilik yapma hakkı acentamız ve rehberimiz sorumluluğundadır.Tüm otel bilgileri , fiyatlar ve programlar bilgilendirme amaçlı olup, değişiklik arz edebilir. Otel kategorileri ve yıldız sayıları T.C. Turizm Bakanlığı tarafından belirlenir.Tesislerin süreç içinde değiştirdikleri yıldız sayıları yine bakanlık tarafından kontrol edilir.FARMATUR otellere ait belirtilen yıldız sayılarının bilgisi oteller tarafından acentemize verilmiş olup tavsiye ötesine geçmemektedir. FARMATUR bu bilgilendirmeden dolayı sorumlu tutulamaz. Bu internet sitesinin kullanıcıları farmatur.com.tr Site Kullanım Kurallarını ve Gizlilik Politikasını kabul etmiş sayılırlar.

7.24.png

0 332 353 70 80 - 0 332 350 40 70

0 332 350 60 79

FARMATUR Seyahat ve Organizasyon Tic. Ltd. Şti.

Sahibata Mahallesi Kabasakal Sitesi A Blok-8/3 Meram / Konya

Bir_başlık_ekleyin12-removebg-preview.png
bottom of page